На SBC Summit Barcelona буде представлена ​​спеціальна панель «Україна, CIS та Східна Європа – кидаючи виклик зустрічним вітрам»

16/08/2022

На одній із найбільш значущих беттинг та геймінг конференцій SBC Summit Barcelona, ​​яка пройде з 20 по 22 вересня, буде представлена ​​спеціальна панель «Україна, CIS та Східна Європа – кидаючи виклик зустрічним вітрам». Учасники конференції зможуть познайомитись з ключовими особами великих міжнародних компаній, а також поглянути на продукти та послуги наступного покоління для букмекерських контор.

На заході очікується виступ понад 350 спікерів та участь понад 6000 представників провідних компаній в індустрії. Спеціальним гостем на конференції також виступить Моллі Блум, автор книги «Гра Моллі: Правдива історія про 26-річну жінку, яка організувала найексклюзивніші ігри в покер у світі!», за якою також було знято фільм.

На тематичній конференції провідні представники індустрії обговорять широкий спектр тем, у тому числі непросту ситуацію в регіоні, виклики перед галуззю, а також існуючі регуляції.

Незважаючи на очевидні перешкоди, Східна Європа і сусідні з нею території, як і раніше, вважаються ринками Європи, що найбільш швидко ростуть. Учасники панелі розглянуть ліцензійні та регулятивні вимоги для беттингу та iGaming-у в Україні та Східній Європі, а також обговорять плюси та мінуси різних стратегій виходу на регіональні ринки.

Свою участь у панелі «Україна, CIS та Східна Європа – кидаючи виклик зустрічним вітрам» вже підтвердили директор з маркетингу Adjarabet Іраклі Даварашвілі, заступник генерального директора Parimatch Анна Мотрук, генеральний директор Superbet Poland Адам Ламентович, генеральний директор Cosmolot Сергій Потапов, президент RomB , а також засновник та генеральний директор SBC CIS та Sports Holding Media Лаша Мачаваріані.

Джерело