Шмигаль дав доручення профільній комісії та Мін’юсту розглянути питання про заборону діяльності 1xbet в Україні

17/08/2022

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) та низці міністерств перевірити роботу ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яке працює в Україні у сфері азартних ігор під брендом 1xbet. Про це повідомили у пресслужбі Кабміну у відповідь на запит видання Delo.ua.

“Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив перевірити роботу оператора азартних ігор, що працює в Україні під брендом 1xbet. Також доручено розглянути питання заборони діяльності компанії під російським брендом, що було порушено в електронній петиції до президента України, яка набрала понад 25 тис. підписів”, – цитує документ видання.

Шмигаль поставив пов’язані із цим завдання Міністерству юстиції, Міністерству внутрішніх справ, Бюро економічної безпеки, Національній поліції та КРАІЛ.

У Delo.ua наголосили, що прессекретарка прем’єр-міністра відмовилася відповісти, чи дав Денис Шмигаль доручення КРАІЛ анулювати видані раніше нею ліцензії 1xbet, як вимагали автори петиції до президента.

Джерело