У Житомирі та Малині поліція провела обшуки у нелегальних гральних закладах 📸

14/12/2022

Восьмого та дев’ятого грудня поліцейські вилучили з двох гральних закладів у Житомирі та Малині докази ведення підпільного азартного бізнесу. Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції області Алла Ващенко.

За її словами, восьмого грудня у Малині правоохоронці місцевого відділку поліції провели обшуки та вилучили в одному з приміщень міста комп’ютерну техніку, яка могла використовуватися для азартних ігор. А дев’ятого грудня поліція прийшла з перевіркою в один із закладів Житомира.

“Дев’ятого грудня до на лінію “102” надійшло повідомлення про те, що у Житомирі на проспекті Миру працює заклад, у якому ведеться нелегальний азартний бізнес. Враховуючи, що раніше поліцейські уже приходили у вказане приміщення і фіксували там ведення азартного бізнесу, то вони знову пішли туди з перевіркою. Їх зустріла там жінка, яка сказала, що вона є прибиральницею у цьому закладі. У приміщенні, де правоохоронці провели огляд, стояли увімкнені комп’ютери, підключені до інтернету”, – розповіла Алла Ващенко.

Поліція вже не вперше фіксує ведення нелегального бізнесу у закладі на проспекті Миру.

Попередня правова кваліфікація події – стаття 203-2 Кримінального кодексу України. Зі слів Алли Ващенко, наразі в обох справах триває досудове розслідування, в рамках якого проводяться перевірки для встановлення організаторів нелегального бізнесу.

Джерело