Україна має найкращих воїнів у світі, і боги Олімпу їм заздрять

20/07/2022

На жаль, ми не живемо в 17ст, щоб всі проблеми з окупантом вирішити під Конотопом. І для того, щоб перетворити неадекватного сусіда на перегній треба доволі не мало витрачати. Тим більш, коли цей неадекват багатший за тебе разів в 20.

Україна – бідна напіваграрна країна. І тому для нас зараз кожна копійка вартує більше, аніж для арабів кіло золота. Відновлення нормальної роботи економіки – це питання національної безпеки держави, яке в пріоритеті стоїть в мінімум в першій трійці.

Хоч мене трохи і злить, що українці іноді забувають, що в нас війна, але я тішусь, коли бачу відновлення роботи чергового магазина, ресторації чи закладу, адже це податки, а податки – це можливість хоча б частково, але автономної можливості функціонування держави.

Попри доволі потужний удар в лютому український офлайн-гемблінг відновлює свою роботу. Slot City і “4444” відкрили свої легальні зали для відвідин у Києві. А це означає, що сотні працівників отримають зарплату, а з цієї зарплати будуть сплачені податки. Не кажучи про те, що більше півмільярда гривень були вже сплачені гемблінгом у вигляді плат за ліцензію.

В умовах України будь-який бізнес – це максимально ризикована справа, а в умовах активної фази війни – це фантастичної складності завдання. І дуже хотілося б, щоб держава йшла шляхом лібералізації, а не тиску. І нарешті прийняли зміни до податкового законодавства (2713-д).

Микола Мельник