Сенат Іспанії схвалив перегляд закону про азартні ігри 2011 року

31/10/2022

Сенат Іспанії схвалив повну переробку Закону про азартні ігри країни від 2011 року. Нові правила будуть запроваджені в рамках пакету реформ.

Минулого тижня члени Сенату проголосували за цей крок 146 голосами при 113 утриманих. Голосування було проведено після пропозиції «поліпшити контроль над спортивними маніпуляціями, шахрайством зі ставками та розширити захист для проблемних гравців».

Іспанському регулятору азартних ігор DGOJ тепер буде дозволено керувати глобальною службою дослідження ринку ставок, яка включає базу даних осіб, які можуть бути причетні до незаконної діяльності за ставками або шахрайством, пов’язаним з азартними іграми.

Рішення також дозволить ввести нові заходи безпеки для клієнтів, включаючи затвердження запропонованих правил реклами щодо продуктів та послуг, пов’язаних з азартними іграми. Ці нові правила встановлюють правило, щоб вся реклама азартних ігор була соціально відповідальною, а будь-яку рекламу, яку Міністерство у справах споживачів вважає неприйнятною, було заборонено.

Для гравців для онлайн-казино та ігрових автоматів вводиться можливість встановлення лімітів, які можуть бути визначені користувачем, але не можуть бути змінені більше ніж один раз протягом 24 годин.

В онлайн-слотах більше не буде дозволено використовувати кнопки, що спонукають до подальшого продовження гри з такими формулюваннями, як “грати знову” або “ще раз”.

Міністерство у справах споживачів тепер розпочне створення «Національного реєстру самовиключення».

Однією із запропонованих змін, яка не увійшла до пакету реформ, було підвищення податкової ставки на 30% для всіх гральних закладів.