Китаєць зірвав мільйонний джекпот у лотерею і приховав його від дружини та дитини, щоб вони не розслаблялися

04/11/2022

Чоловік під псевдонімом Лі з Гуансі виграв у лотерею 220 мільйонів юанів (понад 30 млн. доларів) і зберіг це у таємниці від дружини та дитини. Китаєць не хоче, щоб рідні розслабилися через багатство, почали лінуватися і вважати себе кращими за інших, пише South China Morning Post.

Лі регулярно купував лотерейні квитки. Востаннє він придбав 40 штук і до кожного вніс свій стандартний набір чисел. Квитки коштували 80 юанів (приблизно 11 доларів). Кожен із них приніс по 5,48 мільйона юанів.

Китаєць зміг забрати виграш лише за три дні. Він приїхав до міста Наннін, жив там у готелі і боявся виходити надвір, щоб не втратити квитки.

На вручення сертифікату Лі прийшов у ростовому костюмі героя мультфільму, щоб його ніхто не впізнав. Насамперед частину виграшу він відправив на благодійність — п’ять мільйонів юанів. Куди витратити решту грошей, Лі поки що не знає — раніше він вигравав лише невеликі суми.

Юристи попередили китайця, що виграш вважатиметься спільно нажитим із дружиною майном, навіть якщо вона про це не знає. Чи застерегли від порушення шлюбного законодавства.