Великий куш: у Львові розігрують більше 400 000 гривень

08/12/2022

Настала холодна пора року, похмурі дні та довгі ночі, а так хочеться зарядитися адреналіном й відмінним настроєм напередодні Нового року. Хочеться чогось яскравого…

Якщо є потреба відчути азарт та зхопити без ризику великий реальний грошовий куш у справжньому легальному ігровому залі, тоді вам потрібно відвідати сучасний зал гральних автоматів “4444” у Львові.

Для цього є дуже привабливий привід. Адже 30.12.2022 у #Четвірках можна зірвати неймовірний джекпот 440044 гривні. Справжній “Шалений Грошовій” від всеукраїнської мережі гральних закладів “4444”, що відбувається лише у Львові! Організатори також обіцяють безліч інших цінних подарунків до новорічних свят. Така можливість випадає лише раз на рік! Дізнайтеся більше за телефоном: +38 099 513 4444.

Але на цьому феєрія святкових пропозицій для львів’ян та гостей міста від “4444” не закінчується. Оскільки протягом останнього місяця 2022 року щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці з 17.00 до 22.00 відбуваються постійні розіграші джекпотів із загальним призовим фондом 50000 гривень. Вірите у свій успіх? Тоді це чудова нагода випробувати фортуну.

Умови акцій детально описані на сайті https://4444.ua.

Не бажаєте витрачати власні заощадження на азартні ігри? “Четвірки” пропонують чудову можливість не просто весело провести час у комфортному закладі, створеному за найвищими світовими стандартами, а й спробувати виграти у слоти, отримавши 1000 гривень на гру просто за реєстрацію. Без першого депозиту та необхідності повернення.

Зверніть увагу, що вхід до залу гральних автоматів можливий лише після проходження процедури реєстрації та верифікації та тільки особам, старшим за 21 рік.

Попереджаємо, що не слід ставитись до азартних ігор, як до можливості заробітку грошей. Отримувати справжню насолоду від розваги можливо лише граючи відповідально.

Довідкова інформація: дана публікація містить загальні відомості, отримані з відкритих джерел, носить довідковий характер про роботу легального бізнесу в Україні і не має розглядатися як заклик до гемблінгу та участі в азартних іграх будь-якого роду.

Видання не несе відповідальності за фінансові збитки, які читач може зазнати, відвідуючи казино, ігрові зали або беручи участь в азартних іграх онлайн, та попереджає, що участь в азартних іграх може викликати лудоманію.

Якщо ви відчуваєте, що вам або вашим близьким потрібна допомога, інформація чи порада про відповідальну гру, будь ласка, звертайтесь на гарячу лінію 0 (800) 50 51 51.